Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Östersundsgymnasternas Kompisfond

Riksidrottsförbundets strategi 2025 syftar bland annat till att ge förutsättningar för alla att idrotta hela livet, att idrotten ska vara jämställd och inkluderande. Östersundsgymnasterna har verksamhet för alla mellan 3-99 år. Vi vet att det finns de som måste avstå att träna gymnastik på grund av ekonomiska skäl. Utifrån det startar vi Kompisfonden. Syftet med fonden är att kunna erbjuda möjlighet att ekonomiskt stödja medlemmar i föreningen för att dessa ska kunna dela gemenskapen i gymnastiken oavsett ekonomisk situation.

 

Vem kan söka pengar ur fonden?

Alla som vill börja träna, eller redan tränar, med Östersundsgymnasterna, och som behöver ett ekonomiskt stöd för att kunna göra detta.

 

Vad kan man söka bidrag ur fonden för?

Fonden kan ge tillfälliga bidrag till avgiftsbelagda aktiviteter, utrustning, läger och annat av föreningens utbud. Kontanta medel utbetalas ej.

 

Hur söker man bidrag ur fonden?

Genom att skicka ett mail till kompisfonden@ostersundsgymnasterna.se

Beskriv vad du önskar bidrag för, hur mycket och när du behöver besked.

 

Vem beslutar vilka som får bidrag från Kompisfonden?

Beslutande organ för Kompisfonden utses av föreningens styrelse. För närvarande består organet av Anna Falk, sektionsledare i KvAG, vikarierande sportchef Johan Bexelius samt föreningens trygghetsteam bestående av Iva Jansson och Tina Lundmark.


Stort tack till Kompisfondens välgörare:

 

Lindevalls Industri

Mårtensson Psykologi

Annamotion Animation

Vill du eller ditt företag också bli en av Kompisfondens välgörare? Skicka ett mail till kompisfonden@ostersundsgymnasterna.se så återkommer vi.
 
Sponsorer
Länkar