Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Barn- och Bamsesektionen

För de allra minsta, från 3-5 år, erbjuder vi bamsegympa, ett koncept för de små barnen där de får lära sig grundformer inom gymnastiken på ett lekfullt sätt. 


Nästa steg är Barngympa 4-6 år. Där tränar barnen mycket redskapsbanor och gymnastiska grunder för att utveckla sin styrka och motorik. 


Efter det erbjuder vi barngymnastik 6-8 år. Här är det fortfarande mycket redskapsbanor, men med mer utmanande stationer. I våra grupper med barngymnastik 6-8 år behöver varje gymnast en individuell träningsförsäkring som kostar 150kr/skolår. Mer om träningsförsäkringen kan ni läsa på "Träna hos oss - Våra avgifter".


Huvudsyftet i dessa grupper är att barnen ska tycka att det är roligt att röra sig och använda sin kropp samt att utveckla sina motoriska färdigheter. Denna typ av gymnastik ger en bra grund för alla barn oavsett om de kommer att fortsätta träna gymnastik eller välja en annan idrott. 


Alla våra barn- och Bamsegrupper tränar i skolor och sporthallar ute i barnens närområden. Grupperna tränar 1 timme en gång i veckan. Som förälder får du vänta utanför träningslokalen - såvida du inte väljer att vara hjälpledare förstås!


Just nu har vi bamsegympa på Ängsmoskolan, Söndagar 17-18. 


Barngympa 4-6 år har vi på Vallaskolan, Torsdagar 17-18. Körfältskolan, Tisdagar 17-18 samt på Östersunds Sporthall, Onsdagar 17-18.


Läs mer under "Träna hos oss". Man kan inte ställa sig i kö till våra barngrupper utan man bokar in sitt barn när platserna släpps. 

Nyheter från föreningen
Hem, 19/09 12:58 
Hem, 16/09 09:30 
Hem, 10/09 09:06 
 
Sponsorer
Länkar