SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Barn- och Bamsesektionen

Under vårterminen 2021 erbjuder vi barngymnastik 4-6 år. Vi har tyvärr ingen Bamsegympa denna termin.


Huvudsyftet i dessa grupper är att barnen ska tycka att det är roligt att röra sig och använda sin kropp samt att utveckla sina motoriska färdigheter. Denna typ av gymnastik ger en bra grund för alla barn oavsett om de kommer att fortsätta träna gymnastik eller välja en annan idrott. 


Alla våra barn- och Bamsegrupper tränar i skolor och sporthallar ute i barnens närområden. Grupperna tränar 1 timme en gång i veckan. Som förälder får du vänta utanför träningslokalen - såvida du inte väljer att vara hjälpledare förstås!


Barn- och bamsegrupperna börjar terminen vecka 3 och pågår till vecka 18. Ingen träning under sport- och påsklov.


Läs mer under "Träna hos oss". Man kan inte ställa sig i kö till våra barngrupper utan man bokar in sitt barn när platserna släpps. 

Sportlov vecka 10
2021-02-14 11:26
Under sportlovet v 10 har vi ingen verksamhet för våra barngrupper. 

Vi hoppas på härligt vinterväder så vi kan njuta ute i snön istället!
Terminsstart vårterminen 2021
2021-01-13 11:13
Vi planerar att starta upp terminen v 4 och hoppas verkligen att det är möjligt - vi längtar efter gymnastiken!

Vi avvaktar med att skicka ut information - klädsel, regler, frånvaroanmälan och liknande - till våra grupper till mitten av v3. Detta utifrån att vi vill avvakta eventuella förändringar som kan komma från Svenska Gymnastikförbundet och Östersunds kommun utifrån den nya pandeminlagen.

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar att boka om någon kompis är intresserad, platserna bokas via Bokningssidan.

Vi hoppas att vi snart kan ses i hallarna igen!
Hemmaträning
2020-03-30 11:08
Hej allihopa!

Hoppas att ni alla mår bra. Vi ledare längtar efter att få komma tillbaka till hallen och träna med er. Föreningen jobbar på att det ska kunna ske så snart som möjligt. Men så länge får vi göra det bästa av situationen. Jag hoppas att ingen har missat Östersundsgymnasternas YouTube kanal där vi erbjuder hemmaträning. Det finns videos för styrka, pulshöjande träning, balansövningar, förövningar till gymnastiska övningar och mer kommer. 
Träningen är för alla så samla ihop dina vänner och familj och träna med oss hemma i vardagsrummet!

Hoppas vi ses i hallarna snart. 
/Sektionsledare
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Länkar