SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Organisation

Östersundsgymnasterna är en ideell förening med en styrelse vald av medlemmarna. Styrelsen arbetar ideellt. Föreningens årsmöte hålls i mars.

 
Styrelsen träffas ca en gång i månaden och ansvarar för alla övergripande frågor. Vid årsmötet 2021-03-03 valdes följande:
 
Styrelse:
Johan Bexelius: Ordförande 

Evert Boye: Ledamot sekreterare 

Priscilla Sundvall: Ledamot kassör

Viola Kieta: Ledamot

Hans Stenberg: Ledamot

Tilda Hallerström: Ledamot

Helena Bjuhr: Suppleant, deltager sedan augusti 2021 i stället för Hans

Lovis Eklund: Supplent, deltager sedan september 2021 i stället för Tilda

 
Revisorer:
Pelle Lindblad, Göran Svensk.
 
Valberedning:
Catrine Holgèn (sammankallande), Tilda Glantz, Christian Stjärnered.
 
Verksamheten är uppdelad i åtta olika sektioner och för varje sektion finns en ansvarig sektionsledare som har detta uppdrag på ideell basis:
Barn- och Bamse (vakant - anmäl gärna ditt intresse till sportchefen)
Träningssektionen
Truppsektionen
Kvinnlig artistisk gymnastik
Manlig artistisk gymnastik
Rytmisk gymnastik
 
 
Du hittar mer information kring respektive sektion längst upp på sidan. Sektionsledarna träffas, tillsammans med sportchefen, ca 10 gånger per år för att diskutera ihop sig kring verksamhetsfrågor. 
 
Då vi bedriver ideell verksamhet har vi ständigt behov av att blir fler som arbetar för föreningen. Vad du som förälder kan hjälpa till med är t ex styrelsearbete, jobba i valberedningen, hjälpa till med profilkläder eller sponsring?  Anmäl dig och bli medlem i föreningen här!
 
Sponsorer
Länkar