Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Östersundsgymnasterna!

Östersundsgymnasterna bildades redan 1924 och hette då ”Östersunds Kvinnliga Gymnastikklubb”. Omdöpningen skedde under 1970-talet i samband med att även manliga gymnaster fick vara med och namnet inte var hållbart längre.

 

Östersundsgymnasterna är en breddförening med en del tävlingsverksamhet. 

Vi har många olika  träningsgrupper; Bamsegympa 3-5 år, Barngympa 4-6 år, Gymnastik från 6 år, Parkour från 10 år samt Trampolin från 8 år. 

Vi har även några sektioner för tävlingsgymnastik; Trupp, Kvinnlig Artistisk gymnastik, Manlig artistisk gymnastik, Rytmisk gymnastik samt Cheer. Vi bedriver även NIU (Nationellt godkänd idrottsutbildning) i Trupp och kvinnlig artistisk gymnastik, detta i samarbete med JGY Jämtlands gymnasium. 

 

Östersundsgymnasterna är en ideell förening och då krävs förstås delaktighet och föräldrainsatser för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett bra sätt. 

 

Östersundsgymnasterna arbetar för en trygg barn- och ungdomsverksamhet, vi har en utarbetad värdegrund samt ett trygghetsteam för att säkerställa att vi följer vår värdegrund.

Vår värdegrund bygger på FN´s barnkonvention, Riksidrottsförbundets värdegrund samt Svenska gymnastikförbundets värdegrund och uppförandekod. 

 

Vill du anmäla ditt barn till oss läs först under "Träna hos oss" . Där finns information om hur du anmäler ditt barn till vår verksamhet.


Bokning av höstens platser
2020-08-08 07:34
Just nu är bokningen enbart öppen för de gymnaster som tränade med oss under vårterminen samt sommaraktiviteterna som hos oss får förtur att boka en av höstens platser.

Måndag 10/8 9.00 släpper vi resterande platser för allmän bokning.

Du kan redan nu se grupperna på hemsidan under Träna hos oss/Bokning. Just nu står "ej bokningsbar" på grupperna och det kommer att ändras när du loggar in efter 10/8 9.00.

Om du tidigare har ett konto kan det vara klokt att redan nu testa att logga in så att du har kvar rätt uppgifter. Om det var länge sedan du skapade ditt konto och inte har varit aktiv hos oss kan kontot vara borttaget då vi rensar systemet i enlighet med GDPR.

Nedan hittar du instruktionen du ska använda när du skapar konto. Det gör du på hemsidan under Träna hos oss/Bokning.

Hur man anmäler deltagande i grupper eller aktiviteter: 
Nytt konto

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Observera att du ska använda personnumret för personen som ska anmälas! Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet. Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Befintligt konto

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp eller på en aktivitet bara genom att skapa ett konto.


Rabatter

Systemet hanterar inte rabatter. Du bokar din plats här och följer sedan de instruktioner som finns  på vår hemsida under Träna hos oss/Våra avgifter.


Du kan maila vårt kansli om du har frågor om ditt konto. Vi svarar vardagar, dagtid och så snart vi hinner!

Huvudledare sökes
2020-08-06 13:10
Vi har en grupp - Träningsgrupp 6-8 år - som saknar huvudledare, Vallaskolan torsdagar 17.00-18.30 eller 17.30-19.00.

För att vara huvudledare ska du vara född 2002 eller tidigare, ha varit ledare i minst två terminer samt ha baskurs och ha någon av påbyggnadsutbildningarna matta&airtrack/hopp&volt, Trupp Basic, KvAg Basic eller MAG Basic.

Kontakta kansliet via för intresse, maila här!

Sommarskolan är igång
2020-08-06 10:00
Nu är sommarskolan 2020 igång. Hallen är fylld av glada energifyllda barn och mer rörelseglädje är svår att hitta. 
Vi är inne på andra veckan, och nu är även Prova på läger igång och även läger för våra tävlings discipliner. 
Föreningsdagar v33
2020-08-05 09:00

Den 10–16 augusti är det föreningsdagar hos vår samarbetspartner Intersport och ni får en exklusiv rabatt om

25% på allt*. Passa på att köpa allt från sneakers och jackor till träningskläder och prylarna för kommande idrotts

säsong.

Visa upp detta inlägg i butiken eller använd rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se.

*Erbjudandet gäller

10–16 augusti på ord.pris, dock ej på presentkort, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule,

golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. #intersport #foreningsdagar

Grupper hösten 2020
2020-07-23 08:02
Imorgon - fredag 24/7 - kommer höstens grupper att visas på hemsidan under Bokning.

Bokningen öppnar 1/8 för alla som tränade hos oss i våras. De platser som finns kvar släpps för alla den 10/8.

Du bokar själv platsen och betalar med kort. Redan nu kan du skapa ett inlogg och/eller kolla att du har kvar rätt inloggningsuppgifter så att allt fungerar när bokningen öppnar. All information finns på sidan Bokning.

Under v 31 kan du maila kansliet om du har problem med ditt inlogg. Vi svarar så snart vi kan och enbart under dagtid.


Nyheter från våra grupper
RG, 10/08 10:46 
RG, 04/08 16:33 
RG, 24/07 08:32 
RG, 20/07 22:05 
 
Sponsorer
Länkar