SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Försäkring / licens

Ibland händer det att en gymnast eller ledare skadar sig vid träningen. I uppenbara fall ska förstås ansvarig ledare på träningen informera vårdnadshavare om vad som inträffat. Ibland märks inte skadan förrän efteråt och då vill vi att vårdnadshavare kontaktar ansvarig ledare och berättar vad som hänt. Det är viktigt för oss att alla skador blir registrerade så vi kan utvärdera om något i träningen eller hallen behöver förändras. 

 
Alla som deltar i vår verksamhet är försäkrade via Pensum.. Du hittar information samt nedladdningsbar olycksfallsblankett här.
 
Det är du som vårdnadshavare som ansvarar för att skadan blir anmäld. Fyll i formulärets första del och lämna det sedan till ansvarig ledare som fyller i föreningens del. Ledaren i sin tur lämnar formuläret till föreningens kanslist som ombesörjer att det skickas in till Pensum.
 
Sponsorer
Länkar