SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östersundsgymnasternas Kompisfond

 

Riksidrottsförbundets strategi 2025 syftar bland annat till att ge förutsättningar för alla att idrotta hela livet, att idrotten ska vara jämställd och inkluderande. Östersundsgymnasterna har verksamhet för alla mellan 3-99 år. Vi vet att det finns de som måste avstå att träna gymnastik på grund av ekonomiska skäl. Utifrån det startar vi Kompisfonden. Syftet med fonden är att kunna erbjuda möjlighet att ekonomiskt stödja medlemmar i föreningen för att dessa ska kunna dela gemenskapen i gymnastiken oavsett ekonomisk situation.  Kompisfonden kan ge max 90% av fakturans totalsumma i bidrag.   

 

Vem kan söka pengar ur fonden?

Alla som vill börja träna, eller redan tränar, med Östersundsgymnasterna, och som behöver ett ekonomiskt stöd för att kunna göra detta.

 

Vad kan man söka bidrag ur fonden för?

Fonden kan ge tillfälliga bidrag till träningsavgifter, licenser, avgiftsbelagda aktiviteter, utrustning, läger och annat av föreningens utbud. Kontanta medel utbetalas ej.

 

Hur söker man bidrag ur fonden?

Genom att skicka ett mail, klicka här! Beskriv vad du önskar bidrag för, hur mycket och när du behöver besked.

 

Vem beslutar vilka som får bidrag från Kompisfonden?

Beslutande organ för Kompisfonden utses av föreningens styrelse. För närvarande är Anna Falk kontaktperson.

 

Stort tack till Kompisfondens välgörare:

 

Lindevalls Industri

Mårtensson Psykologi

ICA Maxi Östersund

 
Vill du eller ditt företag också bli en av Kompisfondens välgörare? Skicka ett mail till Kompisfonden så återkommer vi.
 
Sponsorer
Länkar