SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Iskristallen 2024

Vilken fin tävlingshelg vi fick. Bra jobbat alla gymnaster! Ni är så duktiga.

 

Tack till alla ledare, domare och alla som hjälpt till under helgen.

 

Tack även till Timrå, Sundsvall, Åre, Gävle och Uppsala som deltog på tävlingen.

 

Nu äntligen  är tävlingssäsongen igång!

2 dec Höstpokalen 2023 i Östersund

Fler bilder (+5) >>
Samt kval till Aspiranterna 2024

63 tävlande från 15 olika föreningar deltog i årets Höstpokalen som genomfördes i Östersund Arena under helgen. Från vår förening deltog Britta, Alva, Nova, Moa och Emma samt Ella som går NIU hos oss men tävlar för TGS.

Tjejerna bjöd på fina serier. Det har varit riktigt rolig helg! Grattis till fina prestationer tjejer och ett extra grattis till Emma och Alva som kvalade till Aspiranterna 2024.

Tack till alla som bidrog till att vi kunde genomföra en sån fin tävling!

Tack till våra sponsorer: Jämtkraft, Woolpower, Snö of Sweden, Loviderm, Connect Bus och Östersunds kommun.

 

18-19 november Höstcupen och Birstacupen

Vi har gymnaster som i helgen har tävlat i Sundsvall. Steg 5 - Kerstin, Kristin, Anna och Selma. Steg 6 - Lykke, Stella och Lovisa. Steg 7 Nova. Regionspokal - Isabelle, Ella, Mira-Märta och Moa. Rikspokal - Emma och Britta. Fantastiskt fina serier av er tjejer, vi tränare är så stolta över er alla. Grattis till fina prestationer.

3 november Mälarcupen Future Stars i Stockholm

Under höstlovet var det här gänget iväg till Stockholm och tävlade. Steg 5 - Kristin, Anna och Selma. Stort grattis till Kristin som slutade på en 2:a plats och som tog medaljer i barr och bom. Steg 6 - Lykke, Lovisa och Stella. Steg 7 - Nova och på Sverige Pokalen deltog Emma. Vi kom på en 4:e plats i lagtävlignen. Grattis till fina resultat tjejer!

Även Ella som går NIU hos oss tävlade för sin hemmaförening Tidaholm i Sverige Pokalen.

Östersundspokalen 2023

Vi tackar Åre Gymnastikförening, Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken GK och Gymnastikföreningen Astra som deltog på årets Östersundspokalen. Deltog gjorde gymnaster som tävlade på steg 1-6 och Klubbpokal.

29 Oktober Rikscupen och Juniorcupen i Stockholm

Rikscupen: Emma och Nova har tävlar steg 7, det vart guld i hopp för Emma. 

Freja tävlade bom på steg 8.

 

Juniorcupen: Vi hade Elina hemma på besök under en vecka för att sen delta på Juniorcupen. Det vart en 3:plats i mångkamp. Guld i bom och fristående, silver i hopp och brons i barr.  Stort grattis!

28 Oktober - Halloween Cup i Stockholm

Isabelle och Ella har tävlat Regionspokalen under HalloweenCup i Stockholm. De fick pris för bästa utklädnad i temat samt guld i barr för  Ella. Grattis

JSM och SM 2023 i Umeå

Fler bilder (+10) >>

Vilka fantastiska tjejer vi har! Fem av våra gymnaster har delagit på SM-veckan i Umeå. Det vart medaljer både på senior och juniornivå. Mångkamp genomförd på JSM av Freja, Emma och Elina. SM debut för Britta som körde mångkamp. Kristina deltog denna gång endast i hopp.

 

Elina brons i mångkamp, kvalade till finaler i samtliga grenar. Slutade med brons i fristånde och guld i bom - stort grattis! Freja kvalade till final i fristående. Det vart lag brons i JSM - grattis Freja, Emma och Elina!

Kristina tog silver i finalen i hopp - grattis!

 

Det är så bra jobbat av er och vi är så stolta över er alla!

Grattis till era fina prestationer!

Rikskampen 2023 Västerås

I helgen var det dags för Rikskampen i Västerås. Lagtävling med Region Mitt, deltog från Regionen gjorde Östersund och Sundsvall. Östersundsgymnasterna representerades av Anna och Lovisa på steg 5 och Ella på steg 6. Grattis till grymma prestationer och tack till VGF för fin tävling och roligt läger✨🏆

Iskristallen 2023 steg 1- 4

Vi har avslutat tävlingshelgen tillsammans med gymnaster från Åre Gyymnastikförening, Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken GK. De har tävlat på stegen 1-4 och varit så duktiga. Jätte kul avlutning av vår härliga gymnastikhelg. Tack till alla inblandade!

Iskristallen 2023 Regionspokal och Rikspokal

Lördag eftermiddag deltog gymnaster från Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken GK och Östersundsgymnasterna och vi tävlade i Regionspokal och Rikspokal. Duktiga gyamnster!

Iskristallen 2023 Lördag steg 5-7 o ch Klubbpokal

Under helgen har vi genomfört tre tävlingar. Vi började i lördags förmiddag med besök från Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken GK och GCF Uppsala. Vi tävlade på steg 5, steg 6, steg 7 och Klubbpokal. Jättefint kört alla duktiga gymnaster.

HÖSTPOKALEN 2022 i Västerås

Höstpokalen 2022 i Västerås. Vilken bra tävling ni har genomfört tjejer. Nya fina fristående från Ella H och Gry, kul att se. Häftiga volthopp av flera av er. Ni är så duktiga allihopa

 

Grattis till Kristiana Åhlin tog silver i mångkamp, samt brons i hopp och silver i fristående.

Grattis till Kristina och Britta som kvalade in till Aspiranterna 2022/2023, även till Freja som tog en reservplats.

Grattis även till vår NIU-gyamnst Alice som tävlar för Sundsvallsgymnasterna. Guld i fristående och brons i barr samt även hon en plats i Aspiranterna nästa år.

Mälarcupen och Future Star 2022

Våra steg 5 gymnaster  i röd grupp och våra juniorer och seniorer på Steg 7, Rikspokal och CoP Senior har varit iväg till Stockholm i ett par dagar  och deltagit på Mälarcupen och Future Star. Fina serier av alla våra gymnaster. Grattis till grenmedaljer Lykke och Stella på steg 5.

Finalplats i hopp för Kristina, Britta och Emma. Frjea reserv i hopp och fristående, Emma och Kristina reserv i barr. Även här blev det medaljer, grattis till silver för Britta och till guld för Kristna i hopp. Grattis till vår NIU gymnast Alice som kvalade till final i fristående.

Nu är tävlingssäsongen igång!

Nyfiken på NIU Kvinnlig Artistisk Gymnastik i Östersund, anmäl dig till vårt Pre-Camp 15 oktober

Nationell idrottsutbildning Östersund i kvinnlig artistisk gymnastik!

Jämtlands gymnasium och Östersundsgymnasterna bjuder in till information och träning inför gymnasievalet.

Vi håller ett "Pre camp" där du får besöka gymnasieskolan och får information om NIU Östersund. Du får besöka Östersunds Arena där vi informerar om föreningen och du får träffa tränare och gymnaster som går NIU idag. Vi bjuder på lunch och tränar tillsammans på eftermiddagen.

 

Gymnaster inom kvinnlig AG i åk 9 och åk 8 är välkomna och självklart även föräldrar.

Anmäl dig till "Pre camp" senast 11 oktober till:  andersson.my@gmail.com

 

OBS! Sista ansökan till Gymnasiet för NIU gymnastik Östersund  är 1 december 2022.

Birstacup 2022 steg 5-7, Regions- och Rikspokal

Fler bilder (+5) >>
Östersundsgymnasterna steg 5-7 och Rikspokal har tävlat hos Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken i helgen
 
Birstacup 2022 steg 1-4
Östersundsgymnasterna steg 2 och 3 har tävlat hos Sudsvallsgymnasterna Jaktfalken i helgen.
 
Iskristallen 2022: Steg 1-4
 
Iskristallen 2022: Steg 5-8, Klubbpokal, Regionspokal och Rikspokal

Fler bilder (+4) >>
 
Uteträning januari 2021
 
Vårblomman 12 maj 2019 Östersund

Fler bilder (+21) >>
 
Riksmästerskap 11/5 2019 Östersund
 
Riksfinal 11/5 2019 Östersund
 
Vårpokalen i Västerås Maj 2019
Tävlande var Lisen, Ella, Elin och Britta. De kom 3:a i lagtävlingen.

Bilder från vårt besök i Trondhiem April 2019
Delar av Riks och Region 2 besökte Trondheim.

2019-03-30 Klubbtävlingen Snöflingan

Fler bilder (+34) >>
 
2018-04-14 Birsta Cup

Fler bilder (+8) >>
 
2018-03-24 Iskristallen - Steg 3,4 samt Pokalen

Fler bilder (+8) >>
Under eftermiddagen tävlade ca 40 gymnaster på steg 3 och 4 samt Regionspokalen och Rikspokalen. 
2018-03-24 Iskristallen - Steg 1,2,5,6

Fler bilder (+18) >>
Inbjudningstävlingen Iskristallen genomfördes lördagen 24 mars - efter att vi fått besked i sista stund att hallen kunde användas. Under förmiddagen tävlade nära 100 gymnaster på steg 1,2,5 och 6. På steg 5-6 var det även uttagning till Riksfinalen i maj, där 6 gymnaster från Östersundsgymnasterna och GF Astra kommer att representera Region Mitt.
2017-11-18 Östersundspokalen

Fler bilder (+35) >>
 
2017-11-18 Norrlandsmästerskapen och Norrlandspokalen

Fler bilder (+22) >>
 
2017-11-03 Mälarcupen
 
2017-10-29 Uppvisning Arenadagen
Föreningens sponsor, Ö-hem, arrangerar ”Arenadagen” där vi ställer upp med ideella krafter för att fler barn- oh unga ska få pröva på gymnastik samt att vi får chansen att visa upp all vår verksamhet.

Från sektionen kvinnlig AG deltog gymnaster från grupperna AG1 och Riks 5-6. Vi visade bom, barr och fristående.
2017-10-28 Birsta Cup
Birsta Cup
Östersundsgymnasterna deltog med gymnaster på steg 1-6 samt regionspokalen. På steg 1 placerade sig Ellen Mårtensson på delad 2:a plats och på steg 3 placerade sig Freja Crespi Alvarez på 3:e plats. På steg 5 kom Tilda Hallerström 2:a och Nora Svensk tog grenseger i bom. På steg 6 kom Ella Holgén 2:a och Britta Krylén 3:a. Dessutom tog Ella hem grenseger i barr, Britta i bom och Lisen Boeye blev grensegrare i fristående.
2017-10-07 Klubbtävling
Terminens första tävling
Nu drar tävlingssäsongen igång! Idag har vi haft klubbtävling på steg 1-5. Gymnasterna har fått träna på att tävla och vi har flera nya domare som fått döma för första gången. Tack alla ledare, domare och föräldrar som gjorde dagens tävling möjlig!
2017-09-02 Uppstartshelg
Träningen har kommit igång för vår tävlingssektion kvinnlig AG. I helgen kör vi ett miniläger - uppstartshelg - för samtliga grupper i sektionen. Ledarna har extra snygga håruppsättningar och föräldrarna har fixat några roliga aktiviteter ute i det fina vädret! Nu laddar vi för ännu en rolig gymnastiktermin!
2017-05-20 Stjärnsmällen Timrå
Säsongens sista tävling - ÖGY deltog med samtliga grupper ur kvinnlig AG-sektionen som tävlade på steg 1-6 samt Regionspokalen

2017-05-14 Klubbtävling Vårskriket, steg 1-4
Klubbtävling för gymnasterna på steg 1-4. För första gången deltog även sektionen manlig AG!
2017-05-06 All Star Trophy, Stockholm

Fler bilder (+4) >>
 
2017-04-08 Birsta Cup, Sundsvall
 
2017-04-02 Lägerdag - ÖGY, Astra & Gefle

2017-04-01 Iskristallen, Östersund Arena

2017-03-19 Klubbtävling Snöflingan

2017-01-06/07 Uppstartsläger ÖGY, Åre GF & Gefle GF
 
2016-12-10 Adventsstjärnan i Timrå
Denna helg var det dags för sektionens fjärde tävling denna termin, denna gång i Timrå. Många deltagande gymnaster som kämpade på under dagen!
 
 
Sponsorer
Länkar