Vår Sportchef Malin Hedman slutar.
Malin har blivit erbjuden ett chefsjobb inom hotell och restaurangbranschen där hon arbetat under de senaste 15 åren. Det är en bransch som Malin brinner för och där hon vet att hennes erfarenhet och kompetens kommer till användning på bästa sätt.

Malin har tackat ja till erbjudandet vilket innebär att hon kommer att flytta till Uppsala där två av hennes döttrar bor och studerar sedan några år. 

Malin har under sin korta tid hos Östersundsgymnasterna lärt sig väldigt mycket nytt, träffat många fantastiska och otroligt engagerade och duktiga människor. Alla har tagit emot Malin med stor värme och stort tålamod och hon har känt sig så välkommen till föreningen.

Malin vill rikta ett stort tack till alla och önskar alla lycka till i framtiden med förhoppningar om en Coronafri verksamhet inom kort.

Styrelsen och Malin jobbar på att fastställa exakt när avslutet blir, men det blir i alla fall under sommaren 2021. Parallellt jobbar styrelsen på en ny lösning med en ny engagerad person som kan ta över det ansvar som Malin haft. 
 
Styrelsen vill avslutningsvis tacka Malin för sitt engagemang och insatser hos Östersundsgymnasterna och vi önskar henne lycka till.

Varma hälsningar,

Styrelsen för Östersundsgymnasterna och Malin