SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Föreningen söker ny ledarstab till Truppcupen 2023
2022-08-18 08:50

Under många år har Friedrich Molde, Malin Dahlgren och Kajsa Hägle fungerat som ansvariga i den styrgrupp som genomfört Truppcupen. När de nu välförtjänt väljer att kliva åt sidan tackar föreningen återigen för insatserna. 

Samtidigt skickar vi här ut en förfrågan till föreningens medlemmar. Är det någon som vill engagera sig i denna uppskattade och för föreningen viktiga tävling som snart har funnits i 40 års tid? Det är ett roligt och stimulerande teamarbete som är avgränsat och har ett tydligt mål. Man får mycket uppskattning för det man gör av alla som är inblandade och deltar i tävlingen. Friedrich, Malin och Kajsa kan finnas kvar som stöd till den nya gruppen.

 

Tävlingen är planerad att hållas i maj 2023 och arbetet börjar under tidig höst 2022. Meddela ditt intresse senast fredag 9 september genom att maila Therese på kansliet. Utifrån anmälningar återkopplas med information om åtaganden, ansvar, tidsplan etc. 

 

Med hopp om fortsatta upplagor av Truppcupen.

 

Hälsningar 

 

Styrelsen

 
Sponsorer
Länkar