SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Köp och säljkväll Truppsektionen INSTÄLLD!
2020-03-11 21:11
Köp och säljkväll för Truppsektionen
Plats: Teorisalen Arenan
Dag: Torsdagen den 12 mars
Tid: 18.00 – 20.00

Varför har vi den här kvällen:
Frågan nådde oss om att det fanns ett önskemål om en köp och säljkväll och vi tyckte idén var jättebra. Vi kör en testkväll och ser om det är något vi kan fortsätta att ha varje termin.

Hur går det till?
Här kan du köpa och sälja Östersundsgymnasternas trupptävlings/träningskläder. Framförallt så är det många som behöver ny storlek på tävlingsdräkten och istället för att köpa en helt ny så kan vi köpa av  varandra. Fast pris för begagnad långärmad tävlingsdräkt är 350kr, på övriga kläder sätter ni egna priser.

Vi ställer fram bord där ni kan lägga fram det ni vill sälja. Märk kläderna med
klisterlappar där det står pris och swishnummer. Det går naturligtvis bra att lägga era saker som ni vill sälja i ex en låda och ställa på ett bord. Vi ska göra det här så enkelt och smidigt som möjligt.

Köp av ny trupptävlingsdräkt:
Marielle Hedin som syr truppens tävlingsdräkter kommer att finnas på plats och ta upp beställningar för er som vill köpa en ny dräkt eller inte hittar en i rätt storlek. En ny långärmad dräkt kostar 500 kr och den kortärmade kostar 350 kr, alla får med en glittrig turkos hårsnodd om man vill.

Hälsningar från
Marléne Halvarsson och Malin Dahlgren
 
Sponsorer
Länkar