SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NIU Pre-Camp 2022
2022-10-15 18:26

Idag har vi haft en heldag med NIU Gymnastik i fokus. Vi bjöd in nyfikna gymnaster inför deras gymnasieval hösten 2023. Vi besökte Jämtlands gymnasium där rektor Michael mötte upp oss och visade oss runt. Vi fick information om vad NIU Gymnastik i Östersund har att erbjuda inom kvinnlig artistisk gymnastik. Vi forsatte i Östersund Arena med information från vår ordförande Johan som berättade om vår förening, Östersundsgymnasterna. Tränarna Valerii, My och Anja berättade bland annat om träningsupplägg skoltid och kvällstid, tävlingsmöjligheter och olika framgångsfaktorer som möjliggör din utveckling som gymnast och hur vi kan hjälpa dig närmare dina mål. Några av våra nuvarade NIU gymnaster var med och svarade på frågor. Efter en lång dag med information körde vi ett långt och intensivt träningspass.

Är du intresserad att söka till NIU i kvinnlig artistisk gymnastik ska ansökan vara inne senast 1 december. Mer information hittar du på www.jgy.se

Länk till ansökan: https://jgy.se/ansokan-till-idrottsutbildning/ 

 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till någon av oss tränare.

 

My Lindskog Andersson, andersson.my@gmail.com

Anja Andersson, anja.ostersundsgymnasterna@gmail.com

 

 

 
Sponsorer
Länkar