SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idag öppnar bokningen till sommarskolan
2022-04-11 09:45

Varmt välkommen med anmälan till vår roliga sommarskola och prova-på-pass på Östersund Arena under vecka 25 och 26! Anmälan är öppen för alla och inga förkunskaper krävs.

 

Sommarskolan vänder sig till barn födda 2009-2014 som vill testa vad gymnastiken har att erbjuda. Här får barnen prova flera av våra olika discipliner och redskap på en grundläggande nivå. Inga förkunskaper krävs men det är viktigt att barnet klarar av att delta i aktiviteterna utan föräldrars närvaro.

 

Sommarskolan Mini vänder sig till barn födda 2014 och 2015 som vill testa vad gymnastiken har att erbjuda. Här får barnen prova flera av våra olika discipliner och redskap på en grundläggande nivå. Inga förkunskaper krävs men det är viktigt att barnet klarar av att delta i aktiviteterna utan föräldrars närvaro.

 

Prova-på-aktiviteter vänder sig till barn födda 2009-2014 som vill testa en specifik disciplin inom gymnastiken. Det passar både barn som inte tränar hos oss och är nybörjare och barn som kanske funderar på att byta inriktning inom gymnastiken och vill prova något nytt. Måndag 27 juni har vi flera prova-på-pass att välja mellan. 

 

Du bokar din plats här! (Billmates avgifter tillkommer)

 
Sponsorer
Länkar