Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
NIU - Nationell Idrott Utbildning
NIU gymnasium i kvinnlig artistisk gymnastik startade höstterminen 2018, anställd tränare är Artak K. Nu hösten 2019 startade vi upp NIU i trupp gymnastik med Henrik Harr som anställd tränare. 
 

För att veta mer om utbildningen klicka HÄR
Äntligen är han här!!
2019-09-25 09:48
Vår nya KvAG NIU tränare Artak är äntligen här! Varmt välkommen till Östersund och Östersundsgymnastena! 
2019-09-24 13:16

NIU-fadder
2019-06-05 14:52
Ta chansen att bli NIU-fadder!

Östersundsgymnasterna utökar hösten 2019 sin verksamhet inom nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU). Vårt mål är att rekrytera Sveriges bästa ungdomsgymnaster och skapa Sveriges bästa NIU-gymnasium.

Östersundsgymnasterna vill gärna erbjuda alla som söker sig till vår NIU-utbildning fadderfamiljer. Tanken är att ungdomarna och deras familjer ska känna trygghet och stöd i vad som väntar när de flyttar till en ny stad som ung och elitsatsande idrottare.

Kan ni se er själva som NIU-faddrar? Ni får möjligheten att lotsa en elitsatsande ungdom genom en viktig del i livet. Det kan vara allt från hemkörning av en bäddsoffa från möbelaffären eller kanske bara en kaffe på stan?

Målet och viljan ska vara att ni som familj hjälper till att bygga ”varumärket” Östersundsgymnasterna som Sveriges mest omtänksamma gymnastikförening.

Visst låter det som något du skulle kunna göra? 

Kontakta vår förening!
Våran nya NIU tränare!
2019-01-31 11:28
Vi har utökat samarbetet med Jämtlands gymnasium och har anställt en NIU tränare i Trupp! Henrik Harr har funnits några år som ideell ledare föreningen och vi är mycket glada att han tackat ja till denna tjänst. Henrik har inte bara tränat gymnaster i Östersundsgymnastena utan har även tränat Brommagymnasterna, uppsalaflickorna samt gymnaster i Sandvikens gymnastikavdelning. En hel del utbildningar inom ledarskap finns även med i ryggsäcken. 

Varmt välkommen Henrik! 
Östersundsgymnasterna utökar sitt sammarbete med JGY
2019-01-23 13:23
Sportchef och NIU sökande Lovis Eklund gästade P4 radio Jämtland, lyssna på inslaget HÄR. 
 
Sponsorer
Länkar