Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vi söker anställd tränare
2018-02-28 18:24

Brinner du för att arbeta med barn- och ungdomar inom gymnastiken. Vill du vara med och utveckla barn- och träningsverksamheten i vår förening.

 

Vi söker nu en tränare inom vår Träningssektion - ca 50%

 

Östersundsgymnasterna är en gymnastikförening som har funnits sedan 1927. Idag har vi ca 800 medlemmar och närmare 100 ideella ledare. Vi bedriver merparten av vår verksamhet på Östersunds Arena men vår barnverksamhet ligger till stor del ute på skolor och sporthallar i olika bostadsområden i Östersunds kommun. Föreningen har idag tre anställda; en sportchef, tränare och en kanslist. Vårt kontor ligger i Östersunds Arena.

 

Vi söker en ledare som vill arbeta med att leda och ansvara för våra fortsättningsgrupper i gymnastik. Du kommer ingå i vårt team som idag består av en sportchef, en kanslist och en tränare. Tjänsten innebär främst planering och genomförande av gymnastikträning i olika nivåer. Arbetet som anställd ledare innebär också ansvar för olika, årligen återkommande, event och arrangemang. Du ska ha utbildning via Svenska Gymnastikförbundet som är relevant för arbetet. Arbetet bedrivs främst på eftermiddag-/ kvällstid i gymnastikhallen i Östersunds Arena. Möjlighet finns att utforma tjänsten utifrån den sökandes kompetens. Tillträde enligt överenskommelse under hösten 2018.

 

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår sportchef Petra Åsell, 072-339 20 21 sportchefogy@gmail.com eller vår ordförande Bettina Herm, ordforande@ostersundsgymnasterna.se

Skicka din ansökan samt CV till: ordforande@ostersundsgymnasterna.se senast den 1/4 2018.

 
Sponsorer